ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Σας καλούμε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, στις 09.30 π.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ με θέμα: «Ενίσχυση γυναικείας επιχειρηματικότητας». Η συνάντηση αφορά στη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης για γυναίκες από 18 έως και 64 ετών, όπως προβλέπεται στη Δράση “Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων”.

Η σύσκεψη διοργανώνεται από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με το Δήμο Διδυμοτείχου και εισηγητή τον κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΟ, Διευθυντή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας έχει διαπιστώσει την ανάγκη εξεύρεσης και αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων και εκτιμά ότι το πρόγραμμα «Ενίσχυση γυναικείας επιχειρηματικότητας» αποτελεί ένα τέτοιο εργαλείο που μπορεί να στηρίξει την απασχόληση των γυναικών ιδιαίτερα στη δυσχερή οικονομική περίοδο που διανύουμε..

Εκτιμώ ότι η συμμετοχή σας στη σύσκεψη θα συμβάλλει καθοριστικά στην ουσιαστική και αποτελεσματική ενημέρωση των γυναικών του τόπου μας στα θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

 

 

                                                        Η Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΠΕΠΙΣ

                                                      Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

 

 

 

                                                           Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη