ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μελών για συμμετοχή στο 1ο ΕvrosFest – Γερμανία.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Διδυμοτείχου & Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.) προσκαλεί τα μέλη του να ενημερωθούν για την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Επιμελητήριο Έβρου με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου και των Συνδέσμων Βιοτεχνών-Βιομηχάνων Ν. Έβρου, διοργανώνουν το 1ο EvrosFest στη Στουτγάρδη της Γερμανίας στις 25 και 26 Μαρτίου 2012.

Πρόκειται για μια προσπάθεια προβολής των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας αλλά και του τουριστικού προϊόντος μας  με απώτερο στόχο  τη διείσδυσή τους στις αγορές του εξωτερικού και την επαφή των ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Οι δράσεις που  περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι η διοργάνωση φόρουμ μεταξύ επιχειρήσεων του Έβρου και γερμανικών επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η παράλληλη προβολή των συμμετεχόντων σε εκθεσιακό χώρο ξενοδοχείου και η πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών.

Όσες επιχειρήσεις του Νομού Έβρου ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες ή να συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στο oebese@hotmail.gr ή στο τηλέφωνο 25510-38018.

Επίσης ο Σ.Ε.Ε.Β. Διδυμοτείχου ενημερώνει ότι, τα μέλη που ενδιαφέρονται για συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλ. του Συλλόγου  25530 23919 (καθημερινές 09:00 – 12:00 το πρωί) μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12:00.

 

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Ε.Β. Διδυμοτείχου & Περιφερείας.