ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ Α.Μ.Θ

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Μπουμπουλίνας 14, 68100, Αλεξανδρούπολη

Τηλ: 2551057611, Fax: 2551033552

Email: evros@pedamth.gr

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

 

Σας προσκαλούμε για να συμμετέχετε στο τριήμερο φόρουμ διασυνοριακής επιχειρηματικότητας το οποίο θα υλοποιηθεί στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη από 20 έως 22 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του έργου  Bulgarian Greek Passport.

Στο φόρουμ, θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από την περιοχή του Χασκόβου Βουλγαρίας και της Καβάλας ενώ θα συμμετάσχουν επίσης και οι εταίροι της ΠΕΔ ΑΜΘ στο έργο Bulgarian Greek Passport, Δήμος Χασκόβου, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Μαρίτσα και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Βιοτεχνιών Ανατολικής Μακεδονίας

Παρέχεται διατροφή – μπουφές – στο σύνολο των συμμετεχόντων καθ όλη την διάρκεια υλοποίησης του φόρουμ.

Σε συμμετέχοντες εκτός Αλεξανδρούπολης και με την προϋπόθεση συμμετοχής τους στο πλήρες πρόγραμμα του φόρουμ, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν διαμονής και διατροφής στο ξενοδοχείο.

Οι συμμετέχοντες που θέλουν να επωφεληθούν του δικαιώματος διαμονής και διατροφής θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής με φάξ στο 2551033552 η στο ηλ ταχυδρομείο evros@pedamth.gr έως τις 15/01/2013.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στο τηλ 2551027611.