Πρόσκληση συμμετοχής για επιχειρηματική αποστολή στην Τουρκία (Σμύρνη, 21-22 Οκτωβρίου 2013)

Αλεξανδρούπολη  16η Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόσκληση συμμετοχής για επιχειρηματική αποστολή στην Τουρκία (Σμύρνη, 21-22 Οκτωβρίου 2013)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου επιθυμούν να ενημερώσουν τα μέλη τους στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής που προετοιμάζει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου –  ΟΠΕ με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, θα διοργανωθεί Ελληνο-Τουρκικό Forum στις 21-22 Οκτωβρίου 2013, στη Σμύρνη, με το συντονισμό της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Το εν λόγω Forum θα εστιάσει κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, κατασκευών και δομικών υλικών αλλά και σε άλλους κλάδους που θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς. Συννημμένα θα βρείτε τη σχετική πρόσκληση και αίτηση συμμετοχής, όπως αυτή έχει συνταχθεί από την Ελληνική Πρεσβεία για την πλήρη αποτύπωση των στοιχείων σας αλλά και των κλάδων ενδιαφέροντός σας. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013. Τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινούν με τον κ.Κλεόβουλο Μπούζο στα τηλέφωνα 2310 510047 και 6936 814335 καθώς επίσης και στο email kleo@hepo.gr.

Το Επιμελητήριο Έβρου υπενθυμίζει ότι στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων στη γείτονα χώρα, και το αποδεικνύει τόσο με την υπάρχουσα αδελφοποίηση με το Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης, όσο και με εκείνη που επίκειται με το Επιμελητήριο της Σμύρνης.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης