Πρόσκληση για συμμετοχή στη 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη  28η Αυγούστου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόσκληση για συμμετοχή στη 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013

 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013, το Επιμελητήριο Έβρου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του, ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διαθέτει περίπτερο έκτασης 35 τετρ.μέτρων αποκλειστικά για το Επιμελητήριο και τα μέλη του.

Η συμμετοχή των μελών στο περίπτερο, που έχει διατεθεί στο Επιμελητήριο Έβρου είναι δωρεάν, ενώ θα πραγματοποιηθεί επιπλέον χρέωση στην περίπτωση αυξημένης κατανάλωσης ρεύματος από τον τυχόν εκτιθέμενο εξοπλισμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Τρίτη, 3η Σεπτεμβρίου 2013 με την κατάθεση σχετική αίτησης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της 78ης ΔΕΘ θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στους τομείς: Αυτοκίνητο, Αθλητισμός, Innotech τεχνολογία & καινοτομία, e-gaming, Ενέργεια και Δόμηση, Ελλάδα & Επιχειρηματικότητα, Modacasa, Exclusive beauty, Bookmarket, καθώς επίσης και στον Δημόσιο και Αγροτικό τομέα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πλούσιες θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις ενώ εξέχουσα θέση θα λάβει το περίπτερο 14, στο οποίο θα φιλοξενηθεί η θεματική ενότητα «Γωνιά Γαστρονομίας – Ελλάδα του κόσμου οι Γεύσεις», με στόχο

 

 

να αποτελέσει χώρο συνάντησης Ελλήνων και ξένων παραγωγών του κλάδου. Η διοργάνωση αυτή θα δώσει, παράλληλα, την ευκαιρία στους παραγωγούς να προβάλλουν άμεσα τα προϊόντα τους, και να αναζητήσουν συνεργάτες ανάμεσα στους επισκέπτες επαγγελματίες που θα προσκληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Θάνο Πανταζή στο τηλέφωνο 2551035848,εσωτ.5.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης