ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ.)

 

Το Κ.Ε.Κ. ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου, πρόκειται να υλοποιήσει σειρά σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, δημιουργείται η υποχρέωση για το προσωπικό των επιχειρήσεων που χειρίζονται τρόφιμα (π.χ. εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, καφετέριες κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, σνακ μπαρ, οπωροπωλεία κ.λ.π.) να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στο χειρισμό τροφίμων.

Η κατάρτιση έχει διάρκεια 10 ώρες και θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα ενώ το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα χορηγείται σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια σύμφωνα με όσα ορίζονται σε εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).

Τα έντυπα αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν από τα Γραφεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Διδυμοτείχου και είναι απαραίτητα τα εξής δικαιολογητικά :

  1. Σφραγίδα της επιχείρησης.
  2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  3. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος (αν πρόκειται για κατάρτιση εργοδότη)
  4. Βεβαίωση ΑΦΜ/ΔΟΥ ( αν πρόκειται για κατάρτιση εργαζομένου)

Για πληροφορίες  στο  25530-23919.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε καταρτιζόμενο που είναι Μέλος του Συλλόγου και θα παρακολουθήσει το σεμινάριο των 10 ωρών είναι  80,00 €.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε καταρτιζόμενο που ΔΕΝ είναι Μέλος του Συλλόγου και θα παρακολουθήσει το σεμινάριο των 10 ωρών είναι  130,00 €.

 

Το Δ.Σ. του

Σ.Ε.Ε.Β. Δ.Π.