Απολογισμός ΟΕΒΕΣΕ για 1ο EVROS FEST στην Γερμανία

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΒΡΟΥ

Λ. Δημοκρατίας 307   Αλεξανδρούπολη   Τ.Κ. 68100

Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου

Τηλ./Fax : 25510-38018  Email : oebese@hotmail.gr

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  29/03/2012

        

Ο. Ε. Β. Ε. Σ. Ε.

 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Μαρτίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1ο EvrosFest, η εκδήλωση για την προβολή των παραγόμενων  προϊόντων και υπηρεσιών του Νομού μας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου, η Περιφέρεια ΑΜΘ η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επιχειρηματιών Βάδης-Βυρτεμβέργης (VHU) και την Εφημερίδα Europolitis.

Η εκδήλωση αυτή ήταν πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας που από το Σεπτέμβριο του 2011 ήρθε σε επαφή με το Επιμελητήριο, με επαγγελματικούς φορείς του Έβρου καθώς και με Φορείς της Γερμανίας έτσι ώστε στοχευόμενα και συγχρονισμένα να καταφέρει να το υλοποιήσει.

Στη διοργάνωση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Στουτγάρδης συμμετείχαν περίπου 30 επιχειρήσεις από όλο το Νομό με ποικιλία προϊόντων.

Η πρώτη μέρα της εκδήλωσης συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών οι οποίοι συνομίλησαν με τους εκθέτες και προμηθεύτηκαν ενημερωτικό υλικό. Ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα Θρακικών συλλόγων της Στουτγάρδης παρουσίασαν ελληνικούς χορούς κλείνοντας την πρώτη μέρα της έκθεσης.

Τη δεύτερη μέρα δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής συνομίλησαν με τους εκθέτες και έκλεισαν επαγγελματικές συμφωνίες. Η βραδιά τελείωσε με δείπνο που περιελάμβανε προϊόντα αποκλειστικά του Νομού μας.

Στόχος όλων είναι να διατηρηθούν οι επαφές με την ομογένεια και δέσμευσή τους να συνεχιστεί αυτό το εγχείρημα και τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ